More


  Luni vom ști dacă Satu Mare va fi sau nu Capitala Tineretului din România

  =

  finala

  Sătmărenii vor afla luni dacă orașul Satu Mare va fi desemnat sau nu Capitala Tineretului din România. Alături de Satu Mare, în finală s-au mai calificat orașele Baia Mare și Iași.

  Astfel, luni, 25 septembrie, începând cu ora 10.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj Napoca, va avea loc conferința Capitalele Tineretului, un eveniment care dorește să ofere vizibilitate și spațiu de dezbatere pentru nevoile tinerilor din zonele urbane românești.

  Orașul Satu Mare se va prezenta cu conceptul „Connect & Reconnect to Satu Mare” care are ca focus conectarea şi reconectarea tinerilor la dezvoltarea orașului, prin încurajarea participării active a tinerilor în comunitatea locală, aceștia având atât rolul de beneficiar, cât și pe cel de facilitator.

  Conferința se desfășoară în cadrul programului național Capitala Tineretului din România, care își propune să dezvolte modul în care autoritățile locale colaborează cu ONG-urile de tineret și cu mediul privat pentru a pune tinerii din România în centrul procesului de dezvoltarea urbană.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img