More


  Oktoberfest de Satu Mare, sâmbătă și duminică la Casa Schwab

  - Advertisement -

  bere

  Peste 700 de litri de bere și circa 400 kg de cârnați au fost comandați de organizatorii sărbătorii Sathmarer Oktoberfest. Detalii despre acest eveniment au fost oferite ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de către organizatori, Forumul Democrat German (FDG) în parteneriat cu Asociația Economică Româno-Germană și Camera Meșteșugarilor.

  Festivalul Berii Sathmarer Oktoberfest va avea loc sâmbătă și duminică (23-24 septembrie) la casa Schwab din municipiul Satu Mare.

  Seria de evenimente va începe sâmbătă, 23 septembrie, la ora 14.00, când primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor va cepui butoiul cu bere. De asemenea, în cadrul Oktoberfest-ului vor fi și mâncăruri tradiționale șvăbești. Potrivit organizatorilor, la eveniment vor fi 14 butoaie de bere, ceea ce însumează aproximativ 700 de litri, însă vor fi și butoaie de rezervă. De asemenea, vor fi pregătiți aproximativ 400 de kilograme de cârnați.

  Urmează un program muzical susţinut de fanfara din Foieni, iar de la ora 18.00 va avea loc o tombolă, urmată, o oră mai târziu, de o seară muzicală cu Elvis Band din Satu Mare. Sărbătoarea berii va continua duminică, 24 septembrie, la ora 10.00, cu o defilare de la Biserica Calvaria până la Casa Șvabilor.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img