More


  Un nou an școlar, cursuri gratuite la Palatul Copiilor Satu Mare

  - Advertisement -

  A început noul an școlar în instituțiile de învățământ, inclusiv în cele care contribuie probabil cel mai mult la dezvoltarea talentelor, creativității și imaginației copiilor. Palatul Copiilor Satu Mare își deschide porțile pentru toți cei care simt că au afinitate pentru artă în diverse forme.

  palatul-copiilor-sm

  Ce cursuri pot urma elevii

  Directorul de la Palatul Copiilor Satu Mare, Gabriela Urs, a explicat pentru GNV ce oportunități există la instituția pe care o conduce, mai ales că aceste oportunități – niște cursuri în fond – sunt gratuite pentru elevi. “Deschiderea festivă va avea loc pe data de 28 septembrie, de la ora 17 la Muzeul Județean. Acolo vor fi prezenți toți profesorii instituției în ideea de a fi abordați direct de către părinți. Cercurile care se desfășoară la noi sunt de: aeromodele, carting, Prietenii Pompierilor, radiogonometrie, ecologie. Avem Atelierul Fanteziei, pictură, origami, artă textilă, pian, fanfară, muzică vocală și instrumentală, muzică populară, Ansamblu Folcloric, dans modern, informatică și balet.”

  Procedura de înscriere

  Directoarea Gabriela Urs a adus de asemenea clarificări în ceea ce privește procedura de înscriere la cursurile Palatului Copiilor din Satu Mare. “Înscrierea a început cu data de 11 septembrie la sediul Palatului Copiilor pe Bulevardul Traian nr. 20. Între orele 8 și 17, părinții pot completa pentru elevi fișele de înscriere cu numele copiilor. Vârstele sunt de la 3 la 19 ani. După selecția elevilor, orarul și grupele sunt făcute în funcție de vârstă.” – a delcarat Gabriela Urs, director al Palatului Copiilor Satu Mare

  Sunt așteptați la Palatul Copiilor așadar toți elevii care doresc să se dezvolte în diferite domenii ale artei. Partea extraordinară este că merită să încerce, să fie curajoși, mai ales că de pierdut nu au nici ei și nici părinții lor absolut nimic – pentru că totul este gratuit.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img