More


  VIDEO/FOTO.Debut spectaculos StreetMusic Festival. Muzică și culoare la Satu Mare

  =

  STREET MUSIC FESTIVAL14

  Cea de a patra ediție a Festivalului Muzicii de Stradă a debutat spectaculos vineri după-amiază la Satu Mare. În afară de muzică de calitate, Sătmarul s-a umplut și de culoare. După prima zi se poate spune că este cea mai reușită ediție de până acum.

  Pentru ediția din acest an au fost amenajate cinci scene pe care vor evolua peste 25 de artiști stradali și muzicieni. O parte dintre ei au făcut-o deja aseară. Alții o vor face în următoarele două zile ale festivalului.


  Cele cinci scene ale StreetMusic Festival sunt amenajate în groapa de evenimente de pe Corneliu Coposu, pe aleea Coposu, în Parcul Central, , în Redhat Yard și, în premieră doar din acest an, pe malul Someșului.

  Pe toate cele cinci scene au evoluat artiști stradali și muzicieni atât din țară cât și din străinătate. Au evoluat sau vor evolua El Bechin, Lorenzo Galli, Social Salto, Vodoo Papa Duo, CeZar, Alex Torres, ToSoda Project, UkustiQ și alții. Alături de ei mai avem artiștii sătmăreni Inedit, Outdoor 5, Rareș Jucan, Teodora Opre & Matuz János, The Light, Two Drops, Francz Erik.

  În afară de toate acestea, ediția din a cest a mai avut ceva special. Este vorba despre proiecțiile de imagini de pe clădirile din centrul orașului. A fost momente fascinante pentru toți sătmărenii aflați în centru în acele momente.

  Festivalul va continua și astăzi, urmând să se încheie duminică seara.

  Prezentăm integral programul zilei de astăzi.

  program  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img