More


  VIDEO/FOTO. Groapa lui Gyusi se cârpește. De ce se grăbesc edilii

  - Advertisement -

  groapa1

  Se fac lucrări la Pasajul Corneliu Coposu, sau Groapa lui Gyusi, cum mai este cunoscută de sătmăreni. O echipă formată din doi oameni au făcut o inspecție a locului respectiv și, acolo unde a fost necesar, au remediat situația.

  City-managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a precizat pentru Gazeta de Nord-Vest, că se face o ultimă verificare a locației respective pentru că acolo vor fi organizate concerte cu ocazia Street Music Festival, care se va desfășura în week-end.

  ”Se face o verificare a scândurilor înainte de Street Music Festival. Acolo vor fi concerte. Pentru a evita accidentările, firma organizatoare a solicita unei alte firme să facă o verificare mai amănunțită a scândurilor. Astfel că sândurile care s-au mișcat au fost prinse cu șuruburi”, a declarat pentru GNV, Masculic Csaba.

  ”Groapa lui Gyusi” va fi reabilitată integral, lucrările urmând să înceapă pe 1 octombrie.  Se va lucra inclusiv la structură. Va fi schimbată o mare parte din structura care nu mai rezistă. De asemenea, va fi înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente.
  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img