More  VIDEO/FOTO. Intervenție în forță a mascaților. Aproapoe 50 de persoane, reținute

  - Advertisement -

  descinderi mascati satu mare1

  Aproape 50 de persoane au fost reținute și duse la sediul IPJ Satu Mare în urma acțiunii în forță de azi dimineață a mascaților în localitatea Turulung.

  În dimineața zilei de 14.09.2017, între orele 06:00 – 11:00, 32 de polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale și rutieră, însoțiți de  40 de jandarmi, au desfășurat o acțiune  pentru prevenirea faptelor antisociale şi combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, a vieții și integrității persoanelor, într-o zonă cu risc criminogen ridicat din comuna Turulung.

  Pe lângă activitățile specifice de legitimare/identificare de persoane, s-a urmărit prinderea unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, dar și respectarea legislației referitoare  la normele de conviețuire socială, la regimul domiciului și de evidență a persoanelor.

  Au fost conduse la sediul de poliție 46 de persoane pentru stabilirea identității și a justificării prezenței lor în acel loc și au fost puse în executare 4 mandate de aducere, emise de organele de urmărire penală pe numele unor persoane care se sustrăgeau de la cercetări în cadrul dosarelor penale instrumentate de polițiști, pentru administrarea probatoriului în infracțiuni de lovire și alte violențe sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

  În 5 dosare penale aflate în instrumentarea polițiștilor și sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au fost efectuate verificări și audieri.

  Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1140 lei, din care 11 la OUG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români și 2 la Legea 61/1991, sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts