More


  VIDEO/FOTO. LIDL, o alternativă în plus pentru sătmăreni. Inaugurat în curând

  - Advertisement -

  lidl6

  Lucrările la hipermarket-ul Lidl, de lângă baza Podului Golescu, sunt aproape finalizate. Astăzi se mai lucra la turnarea asfaltului din parcare și se mai făceau mici retușuri la magazinul în sine.

  În același timp, se lucrează de zor sensul giratoriu de la Crinul care va permit accesul în curtea șiparcarea magazinului.

  În ceea ce privește magazinul propriu-zis, care se vrea o alternativă pentru sătmăreni la hieprmarket-urile deja existente, aici urmează să fie adus mobilierul. Echipă mixtă formată din reprezentanți ai constructorului și ai lanțului de magazine au inspectat ieri lucrările executate în interior, și în scurt timp vor fi executate lucrările de amenajare.

  Dacă totul va decirghe normal, magazinul va fi inaugurat la sfârșitul acestei luni, cel mai probabil pe 29 septembrie. Panourile cu sigla magazinului au fost deja montate.

  Suprafața carosabilă și pietonală va fi de 5.436 metri pătrați, iar suprafața de spații verzi amenajate este de 1.970 metri pătrați. De asemenea, vor fi 129 de locuri de parcare, printre care două locuri de parcare de tip “mamă și copil” și două locuri pentru persoane cu deficiență locomotorie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img