More  VIDEO/FOTO.Vremea decide când se termină lucrările la Podul Decebal. Ce spun autoritățile

  - Advertisement -

  podul decebal6

  Principalul factor care poate determina finalizarea lucrărilor la Podul Decebal este vremea. Dacă timpul o permite, este posibil ca lucrările să fie finalizate în acest an. dacă nu, atunci probabil că lucrările vor fi reluate la primăvară pentru cealaltă parte de la rampa de la Burdea.

  City-Managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a declarat pentru Gazeta de Nord-Vest că se poate lucra pentru că există deja o soluție tehnică pentru problemele apărute aici.

  ”Testele au ieșit bine, iar lucrările continuă. Dacă nu va ploua, se trece la turnarea balastului stabilizant. Deci se trece la următoarea fază. Acum avem soluția tehnică, se știe ce trebuie făcut, nu se mai pune problema că trebuie să ne oprim că nu ies testele. Acuma se știe exact ce se face, utilaje au suficiente, nu este nevoie de forță de muncă foarte mare. Este nevoie de utilaje pentru a fi refăcută structura rutieră”, a declarat Masculic pentru GNV.

  Acesta a mai spus că lucrările la cealaltă parte a rambei de la Burdea vor începe în funcție de cum sunt finalizate lucrările la partea pe care se lucrează în prezent.

  ”Depinde cum terminăm partea asta. Deci, în momentul în care se pune balastul stabilizant, acolo o să fie șapte zile în care nu au voie să intri, va fi un repaus de 7 zile, după care se trece imediat la asfaltare. Acolo se merge repede. În maxim trei-patru zile trebuie să se termine cu partea de asfaltare. Că vom începe lucrările în această toamnă sau doar anul viitor vom decide în funcție de condițiile meteorologice, de prognoza meteo. Dacă se va permite, atunci vom trece pe cealaltă parte. Dorim să terminăm cât mai repede. Totul depinde de meteo”, a mai spus Masculic pentru GNV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts