More


  Accidente grave în week-end în județ. Trei victime, la spital

  =

  La acest sfârșit de săptămână, pe raza județului Satu Mare, s-au produs trei accidente grave de circulație soldate cu tot atâtea victime. Din cauza rănilor grave suferite, victimele au fost transportate la spital.  

  Astfel, la data de 10 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, în localitatea Lazuri. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 48 ani, din localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, conducând un autoturism pe DJ 194 C, în localitatea Lazuri, pe fondul neacordării priorității de trecere a unui alt autoturism, condus de un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Bercu, a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a celui din urmă conducător auto. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, totodată le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane între localitățile Apa și Potău. În urma cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că un conducător auto, de 46 de ani, din localitatea Potău, a pătruns pe contrasens întrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 33 ani, din localitatea Apa. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 26 de ani, din comuna Medieșu Aurit, pasageră în cel din urmă autoturism. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto care a condus pe sensul opus de mers și negativ pentru celălalt, totodată le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

  La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că pe str. Gorunului din municipiul Satu Mare a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 51 de ani, din Satu Mare, pe fondul efectuării unei manevre de depășire în dreptul marcajului longitudinal simplu continuu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din județul Sălaj. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei tinere, de 39 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul care efectua depășirea. Ambii conducători auto a fost testați  cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  Sursa foto: PortalSM.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img