More


  Adevăruri la “Ora Adevărului”

  =

  Mircea Govor a mărturisit că nu renunță niciodată la politică chiar dacă este dezamăgit de unii colegi de partid, în special de politicienii care ies pe canalele media cu realizări care nu le aparțin și proiecte care au fost demarate de el cu sprijinul președintelui PSD Liviu Dragnea, considerând aceasta un “mod jenant și mizerabil de a face politică.

  Acesta a comparat politicienii sătmăreni cu caprele negre pe cale de dispariție.

  După aproape jumătate de mandat, șefii de la municipiu și județ se ”hrănesc“ cu proiectele începute de fosta administrație, lucru care i se pare “ un mod interesant de a face politică “ dar care, cel puțin aparent, pare să funcționeze deocamdată. La nivel de municipiu, Govor apreciează că se finanțează executarea celui de al treilea pod, investiție datorată exclusiv guvernului româniei și președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că acest obiectiv e evident că nu poate fi realizat din bugetul local.

  “Cei care spun că au făcut și au dres, inclusiv deputatul Petric, mint pentru că nu au făcut nimic. Nu am știut că politicieni ca el pot fi atât de tupeiști”, a spus Govor.

  La nivel de județ fostul vicepreședinte al CJ Satu Mare apreciază lucrările ce se execută, dar în proporție de 90 la sută aceste lucrări sunt, la fel ca la municipiu, pe baza proiectelor finanțate de Guvernul PSD și începute de fosta conducere a Consiliului Județean.

  Ex-președintele PSD Satu mare este de părere că social – democrații nu au vicepreședinte de Consiliu Județen din cauza lipsei unei strategii politice care îi face pe PSD – iști să fie în incapacitate de nominalizare a unuia din consilierii județeni pentru a ocupa un post de altfel vacant:

  “ Toată lumea (nr. din PSD) se plânge că nu avem vicepreședinte la județ, dar suntem în situația de a dori să câștigăm la loto fără a completa un bilet“.

  Actuala posibilitate de a avea această funcție la județ i se pare mult mai simplă ca în 2009, când a fost numit el vicepreședinte la CJ. Atunci PNL avea doi vicepreședinți, iar cel pe care l-a înlocuit trăia, pe când acuma postul de vice la CJ este vacant de când a murit Alexandru Panea. În 2009 sau făcut eforturi mari ca PSD să obțină un post de vicepreședinte, pe când acum președintele Pataki așteaptă o nominalizare din partea PSD care nu vine. Explicația este una de strategie politică a actualei conduceri a PSD Satu mare care spune că vrea 2 posturi de vicepreședinte la CJ și 2 posturi de viceprimari, lucru pe care mircea Govor îl consideră aproape imposibil pentru că UDMR prin alianța cu PNL își securizează actualele funcții de conducere pentru alegerile viitoare. Pe finalul emisiunii, invitatul “ Orei Adevărului “ a ținut să concluzioneze că are o relație bună cu liderii județeni ai partidelor mari, cu  primarii și colegi de partid dar nu are “niciun respect față de cei care l-au urmat la conducerea județeană a PSD.

  ”Sunt oameni pe care i-am ajutat, i-am sprijinit, i-am purtat de mână la București, iar ei au înțeles să-și aroge merite necuvenite și să se laude cu realizările mele, comportându-se mizerabil. Oamenii pe care îi respect și apreciez mult sunt cei de la nivel național, președintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu, Claudiu manda șeful comisiei de control Sri și alți colegi din guvern și conducerea centrală”, a concluzionat Mircea Govor.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img