More


  Ajutoare bănești nerambursabile de sărbători. Cine și de unde le poate lua

  - Advertisement -

  O instituție din din județul Satu Mare va oferi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ajutoare financiare nerambursabile unei anumite categorii de oameni. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice desfăşurată în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, prezidată de prefectul Darius Filip.

  În prima parte a şedinţei, preşedintele Asociaţiei Judeţeane a Pensionarilor Satu Mare, Livia Haidu, a prezentat activitățile specifice sărbătorilor de iarnă pe care urmează să le desfăşoare pentru persoanele vârstnice.

  “Trebuie să ne gândim la cei mai trişti ca noi şi vom face ca de obicei cele două activităţi la căminul de bătrâni “Şansa” din Satu Mare şi Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice „Căminul de argint” din Viile Satu Mare. Vom merge să îi colindăm, să le aducem vestea naşterii Domnului şi le vom oferi mici cadouri pentru ca cei care sunt internaţi în astfel de instituţii să simtă spiritul Crăciunului. În fiecare an facem un program artistic si pentru membrii noştrii şi de asemenea le oferim mici pachete iar pe data de 9 ianuarie 2018, începând cu ora 16:00 vom organiza Revelionul pensionarilor”, a declarat Livia Haidu.

  Tot cu aceeași ocazie, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Satu Mare, Lucian Marişca a adăugat  faptul că în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă CARP va oferi ajutoare băneşti nerambursabile care vor fi primite de aproximativ 580 de membrii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img