More


  ATENȚIONARE! Vin primele ninsori la Satu Mare. Când cad primii fulgi

  - Advertisement -

  În această noapte vor fi înregistrate primele ninsori la Satu Mare din acest sezon rece. Primii fulgi vor cădea undeva în zorii zilei de mâine. Aceștia vor fi însoțiți și de vânt.

  Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie a emis recent o avertizare meteo de ninsori și vânt pentru zona de nord vest a țării, printre care și județul Satu Mare, precum și pentru zona de munte. Atenționarea este valabilă din această noapte, de la ora 3.00, până miercuri la ora 18.00.

  În intervalul menţionat, în nord-vestul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți (21 noiembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie).

  La munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

  Potrivit meteorologilor, la Satu Mare primii fulgi sunt așteptați în zorii zilei, adică în jurul orei 7.00, când temperatura va fi în jurul valorii de zero grade. Va ninge aproximativ 4 ore, până în jurul orei 11.00, când ninsoarea se va transforma în lapoviță, apoi în ploaie, iar temperatura va urca până la 3 grade.

  Precipitații, dar sub formă de ploaie vor cădea și mâine după-amiază. Cert este că, cel puțin în orașul Satu Mare, nu se va depune strat de omăt.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img