More


  FOTOGALERIE. Incendiu la o casă din Satu Mare. Cauza, un scurt-circuit la priză

  =

  Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat ieri, la ora 17:10, de producerea unui incendiu la o casă de locuit din municipiul Satu Mare.

  La fața locului s-au deplasat 6 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

  La momentul sosirii forțelor de intervenție, se degaja o mare cantitate de fum din bucătărie și ardeau aparatura electrocasnică, materialele textile (perdele, covoare) și mobilierul bucătăriei.

  Salvatorii au intervenit prompt și au reușit lichidarea rapidă a incendiului, împiedicând astfel propagarea acestuia la restul încăperilor.

  Din fericire, nici o persoană nu a fost surprinsă de flăcări și nu au existat victime intoxicate cu fum, însă, în urma incendiului au ars mai multe materiale combustibile și mobilierul din bucătărie și s-au degradat: tavanul pe o suprafață de aproximativ 20 m2 ușile și ferestrele din bucătărie.

  Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric la o priză care alimenta frigiderul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img