More


  FOTOGALERIE. Sărbătoare la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”. Diseminare proiect Erasmus la un an

  - Advertisement -

  Sărbătoare deosebită astăzi la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”. S-a desfășurat festivitatea de diseminare la un an de activitate din cadrul proiectului Erasmus + “Hands in Hands”, finanțat de UE.

  Școala Gimnazială “Lucian Blaga”, prin grija directorului Ioan Gozar, este coordonatorul proiectului, parteneri fiind unități de învătămănt din Croatia, Germania, Polonia, Portugalia și Turcia .

  Prin acest proiect, elevii școlii vor dobândi noi competențe, vor învăța să coopereze construind activitățile într-un limbaj universal de învățare de comportamente, valori și aptitudini.

  La eveniment a fost prezent și consilierul lcoal Radu Roca, alături de inspectorul general școlar, Călin Durla, inspectorii generali adjuncți și inspectorii de la IȘJ Satu Mare.

  ”Felicitări cadrelor didactice, elevilor, părinților pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură și pentru implicarea profesionistă în acest proiect. Felicitări elevilor de la Palatul copiilor coordonati de tânăra prof Bancoș pentru programul artistic prezentat și felicitări corului elevilor din cadrul școlii pentru colindele și cântecele patriotice cântate din suflet, pentru suflet, celor prezenți la sărbătoare”, a transmis consilierul local Radu Roca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img