More


  FOTOGALERIE. Sătmăreanca Ioana Bran, la loc de cinste. Sătmărenii au votat Gabriel Petrea la Congresul TSD

  - Advertisement -

  Delegația Tineretului Social Democrat Satu Mare, condusă de deputatul sătmărean Ioana Bran, secretarul Camerei Deputaților, a participat la congresul TSD, care s-a desfășurat duminică la Romexpo.

  Ioana Bran a ocupat un loc de cinste în cadrul acestui important eveniment, fiind așezată între președintele Camerei Deputaților și a PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose.

  Sătmărenii au votat realegerea președintelui TSD. Deputatul PSD Gabriel Petrea a fost reales în funcţia de preşedinte TSD, cu unanimitate de voturi.

  Petrea, care a deţinut şi până în prezent şefia organizaţiei, a fost singurul care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte.

  Petrea a fost votat de 2.121 de delegaţi prezenţi la Congresul TSD, printre care și cei din Satu Mare, care s-a reunit duminică la Romexpo, fiind înregistrate două voturi nule.

  Tinerii social democrați sătmăreni, în frunte cu Ioana Bran, și-au exprimat, încă de la început, susținerea față de Gabriel Petrea.

  În cadrul întâlnirii pe care a avut-o în data de 21 octombrie la sediul TSD Satu Mare, Gabriel Petrea, care este și ministru al Consultării Publice și Dialogului Social, tinerii social-democrați din Satu Mare au votat rezoluția de susținere a lui Gabriel Petrea.

  Președintele Organizației Județene de Tineret, deputatul Ioana Bran, le-a spus colegilor că, sub conducerea lui Gabriel Petrea, TSD a reușit să impună mai mulți tineri în poziții de decizie și că tinerii și-au câștigat dreptul de a discuta de pe poziții de egalitate cu seniorii.

  De asemenea, Ioana Bran i-a invitat pe tineri să vină cu propuneri pentru acțiunea pe care TSD o va face la nivel județean, ”România frumoasă”, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img