More


  Jandarmii sătmăreni, prezenţi la datorie şi în acest sfârşit de săptămână

  =

  Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare vor fi angrenaţi în acest sfârşit de săptămână, în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului în aria de competenţă, dar şi a municipiului Satu Mare.

  Principalele misiuni, vor consta în asigurarea măsurilor specifice la următoarele activităţi sportive: crosul şcolar şi meciul de baschet dintre CSM Satu Mare şi CSU Braşov.

  De asemenea, efectivele unităţii vor fi prezente la manifestările culturale şi religioase organizate în municipiu şi în judeţ, după cum urmează: Festivalul Recoltei de la Păuleşti, manifestările prilejuite de aniversarea poetului Ady Endre de la Căuaş şi Carei, şi la manifestările organizate cu prilejul comemorării Sfintei Elisabeta din municipiul Satu Mare.

  Având în vedere faptul că unele dintre manifestări se desfăşoară pe domeniul public şi în spaţiile destinate circulaţiei publice, Jandarmeria Satu Mare, recomandă participanţilor la manifestări, dar şi participanţilor la trafic să respecte regulile şi restricţiile stabilite de organizatori.

  Totodată, jandarmii sătmăreni fac următoarele recomandări participanţilor la manifestări:

  • să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant şi declanşator al multor fapte de natură contravenţională sau penală;
  • să nu depăşească limitele decenţei socio-morale în manifestările comportamentale;
  • să acorde sprijin forţelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menţinere a ordinii publice;
  • să ţină cont că manifestările obscene contrar bunelor moravuri sunt sancţionate de lege;

  Pentru păstrarea unui climat de siguranţă, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite de la aceştia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img