More  O sătmăreancă, prădată de falși angajați de la gaz. Atenție pe cine lăsați în casă

  - Advertisement -

  Trei persoane care s-au pretins a fi angajații firmei furnizoare de gaz au prădat o sătmăreancă după ce aceasta i-a lăsat în casă sub pretextul efectuării unor verificări la rețeaua de gaze. Doi dintre ei au fost arestați de polițiști.

  Inspectoratul General al Poliției Române informează faptul că în cursul zilei de marți, 31 octombrie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare trei mandate de percheziție la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuință prin metoda „verificare gaze”. Unul dintre furturi a fost comis pe raza municipiului Satu Mare.

  Potrivit oamenilor legii, la data de 26 iulie, în jurul orei 13.00, doi bărbați de 35 de ani, sub pretextul verificării instalației de gaze naturale și profitând de neatenția persoanei vătămate, au furat suma de 1.500 de lei, din casa unei femei din Satu Mare.

  Cercetările sunt continuate cu doi bărbați în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, cel de-al treilea fiind arestat în altă cauză.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts