More


  Razie masivă în noapte. Sute de amenzi și zeci de permise suspendate

  =

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni preventive pentru a stopa accidentele de circulație, ocazie cu care începând de ieri, 17 noiembrie a.c. de la ora 18.00, și continuând până dimineață, au aplicat peste 240 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 90 000 de lei.

  În cadrul acestor acțiuni, polițiștii au acționat cu preponderență pentru nerespectarea regimului de viteză, cauză principală a producerii accidentelor rutiere grave. În acest sens s-au aplicat 162 de sancțiuni contravenționale la viteză și au fost reținute 25 de permise de conducere, din acestea 22 pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză.

  Tot în cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au depistat doi conducători auto, unul în municipiul Satu Mare și altul în municipiul Carei care aveau o concentrație alcoolică în aerul expirat cu mult peste limită.

  Astfel, fiind testați cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru primul și 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru cel de al doilea.

  În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img