More


  Sătmărenii se revoltă: ”Primăria îngreunează voit circulația la Burdea”

  - Advertisement -

  Un grup de cetățeni care locuiesc în zonă sunt de părere că autoritățile nu fac decât să îngreuneze circulația la Burdea. După părerea loc, închiderea circulației pe unele străzi din zonă aglomerează și mai mult intersecția.

  Cetățenii din zonă au trimis poziția lor față de aceste decizii pe care GNV o redau integral.

  ”Odată cu finalizarea parțială a lucrărilor de pe podul Decebal, începând de vineri s-a închis total urcarea pe pod de pe strada Zimbrului. Acum câteva luni s-a amenajat (pregătit) urcarea pe pod prin amplasarea de borduri laterale și coborârea trotuarului urmând să se toarne asfaltul dar brusc săptămâna trecută au fost amplasate alte borduri mai înalte pe trotuar și s-a ridicat nivelul acestuia astfel încât nu se mai poate urca pe pod și toți locuitorii din zona fostului cinematograf Luceafărul care vor să treacă podul trebuie să ocolească pe strada Basarabiei și să ajungă în intersecția de la Burdea aglomerând sensul giratoriu.

  Angajații primărie în loc să identifice soluții pentru fluidizarea traficului nu au cunoștințele necesare și găsesc soluții numai pentru îngreunarea traficului. În alte orașe nu știu cum să găsească soluții pentru fluidizarea traficului și noi închidem o stradă care era foarte eficientă și care este deschisă de când este podul Decebal.
  Acum singura ieșire din acest cartier este pe strada Basarabiei printre cele două biserici. În această zonă sunt mulți locuitori și chiar operatori economici cu mulți angajați pentru care această decizie nu este îmbucurătoare deoarece îngreunează traficul și se măresc timpii de așteptare la ieșirea din cartier. Sunt afectați chiar și cei care vin din zona Soarelui deoarece crește numărul de mașini care ajung în b-dul Octavian Goga și se fac cozi care ar putea fi eliminate prin redeschiderea accesului pe pod de pe strada Zimbrului.

  O să vedem la primăvară, când se vor relua lucrările pe podul Decebal, ce aglomerație va fi în intersecția de la Burdea datorită deciziei pe care domnul primar a luat-o.

  Cu respect,
  Un grup de cetățeni care locuiesc în această zonă”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img