More


  Satu Mare depășit de Baia Mare în finală!

  =

  Municipiul Satu Mare a pierdut finala pentru titlul de Capitala Tineretului din România. Ajuns în ultimul act alături de municipiile Iași și Baia Mare, Sătmarul a ieșit cu fruntea sus din această competiție și va continua să profite la maximum de experiența acumulată. Finala a fost câștigată de Baia Mare, care va prelua titlul de Capitală a Tineretului în 2018.

  Inițiatorii conceptului Connect to Satu Mare s-au declarat mulțumiți de prestația Sătmarului în acest concurs și promit să continue proiectul care s-a bucurat de nenumărate aprecieri în ultimele luni.

  ,,Nimeni nu a crezut că vom ajunge în finala Capitala Tineretului din România. Nu am reușit să câștigăm, deși ne-am dat toată silința împreună cu SamStudia și ceilalți parteneri, cărora le mulțumim pentru implicare! Mulți ani de neglijență în domeniu nu se pote recupera în câteva luni … dar mergem mai departe, facem din Satu Mare un oraș orientat către tineri. Sincere felicitări Baia Mare!”, este mesajul lui Butka Gergo.

  Municipiul Baia Mare a preluat titlul de Capitală a Tineretului din România la Summitul Tinerilor, care a avut loc la Bacău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img