More


  VIDEO/FOTO. Drama bunicului Vasile la 92 de ani. Un grup de români vor să-l ajute

  - Advertisement -

  Impresionați de drama prin care trece Vasile, în bătrânel de 92 de ai din Cuța, un grup de români care lucrează în mai multe țări ale UE i-au făcut astăzi o vizită acestuia pentru a vedea la fața locului care este situația.

  Inițiatorul acestui demers, Ioana Natalia Peto a declarat pentru GNV că dorește să să-l ajute pe bietul bătrân să treacă cu bine peste iarnă.

  ”Am fost astăzi la Cuța, la locuința bietului bătrân, și am constatat că situașia este foarte grea. Casa se poate dărâma oricând. Trebuie făcut ceva pentru că bietul bătrânel nu poate intra în iarnă în această situație”, a declarat Ioana Natalia Peto pentru GNV.

  După ce au constastat care este realitatea, românii (care nu sunt doar sătmăreni) sunt de părere că această casă poate fi reperată cu costuri minime. Ei au adunat o sumă de bani, dar ar mai fi nevoie de mai multe fonduri pentru a cumpăra materialele de costrucție. Mână de lucru o dau ei.

  Cei care vor să-l ajute pe bietul bătrân să intre în iarnă în condiții normale, pot trimite, fiecare cât poate, o sumă de bani, prin mandat poștal, la Ioana Natalia Peto în Mădăras, strada Principală nr.89.

  Orice ajutor este binevenit pentru bunicul Vasile din Cuța.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img