More


  VIDEO/FOTO. Investiții în paragină. Terenuri de fotbal distruse

  =

   

  Investiții de peste 400 de mii de lei, realizate încă de pe vremea fostei administrații a municipiului Satu Mare, se află acum într-o avansată stare de degradare. Este vorba despre terenurile sintetice de fotbal aflat pe aleea Milcov, în Micro 15, și pe cel de lângă Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” din Micro 17.

  Aceste terenuri arată cel puțin jalnic. Gardul împrejmuitor este rup, porțile și plasa porților sunt distruse, și nimeni nu face nimic pentru a le îngriji.

  Liderul consilierilor PSD din Consiliul Local Satu Mare, Radu Roca, trage un serios semnal de alarmă în ceea ce privește cele două terenuri sportive.

  ”Cele două terenuri sintetice de minifotbal fost realizate în mandatul domnului primar Coica Costel Dorel și realizarea fiecărui teren se ridică undeva în jur de 200.000 de lei. La nici doi ani de la inaugurare, terenurile sintetice de minifotbal din cartierele Micro 15 şi Micro 17 sunt intr-o stare avansată de degradare… plasa de sârmă ruptă, porţile de fotbal distruse, băncuţele de lângă terenul de fotbal distruse…si asta în condiţiile în care în august 2016 s-a impus printr-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local revigorarea activităţilor sportive prin implicarea autorităţilor publice locale iar în vederea individualizării acestor terenuri s-a impus şi acordarea de diferite denumiri! Prin asemenea degradare doreşte primăria revigorarea activităţilor sportive? Mă aşteptam la mai multă grijă din punct de vedere al întreţinerii acestor terenuri pentru că o investiţie de acest gen nu este deloc de neglijat şi în plus este făcută din bani publici, adică din banii noştri ai contribuabililor”, a declarat radu Roca.

  Acesta mai spune că, în condițiile în care se află acum cele două terenuri, se pot întâmpla și accidente, iar în cazul în care nu se iau măsuri urgente pericolul apariției acestora crește.

  ”Nu vrem să se întâmpla ca în Grădina Romei când un copil a fost rănit. Trebuie făcut ceva astfel încât aceste terenuri, făcute din banii noștri, a tuturor, să fie reparate și întreținute”, a mai spus Roca.

  Consilierul Local a mai precizat că cele două terenuri se află, din august anul trecut, în administrarea Liceului Sportiv, potrivit unei hotărâri de consiliu elaborat de primar și aprobat de consilieri.

  ”Nu contează cine administrează aceste terenuri. Trebuie luate măsuri urgente pentru a repara și întreține aceste terenuri”, mai spune fostul viceprimar.   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img