More


  Poliția Satu Mare face angajări. Pe ce posturi și în ce condiții

  - Advertisement -

  Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

  Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

  Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.

  De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.

  Astfel că, Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr.11, județ Satu Mare, organizează CONCURS cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 2 posturi de personal contractual, după cum urmează:

  – muncitor calificat IV-I (mecanic auto) – Serviciul Logistic, Biroul Tehnic, Compartimentul Reparații auto;
  – referent II-IA – Poliția Municipiului Satu Mare, Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă.

  În vederea participării la concurs, candidaţii trebuie să fie declarați apt din punct de vedere medical, să îndeplinească cumulativ condiţiile generale conform art. 3 din H.G. nr. 286/2011, actualizat şi următoarele condiţiile specifice:

  1.muncitor calificat IV-I (mecanic auto):
  – să fi absolvit școală profesională/liceu cu diplomă de bacalaureat;
  – să fi absolvit un curs de specializare în domeniul întreținerii și reparării autovehiculelor, acreditat de Ministerul Educației Naționale sau Ministerul Muncii și Justiției Sociale;
  – să aibă o vechime în muncă de minim 1 an;
  – să aibă o vechime în specialitate de minim 1 an;
  – să dețină permis de conducere minim categoria B.

  2. referent II-IA:
  – să fi absolvit liceu cu diplomă de bacalaureat;
  – să aibă curs/atestat operare calculator.

  Înscrierile se realizează la sediul instituției până în data de 26.01.2018, inclusiv, candidaţii trebuind să depună cu ocazia înscrierii documentele necesare pentru constituirea dosarului de concurs, cu excepţia fişei de aptitudine în muncă însoţită de documentele ce au stat la baza eliberării acesteia, care se depune la sediul instituţiei până la data de 23.02.2018.

  Concursurile constau în trei etape succesive, respectiv:
  a) selecţia dosarelor de înscriere – 26-27.02.2018;
  b) proba scrisă – 02.03.2018;
  c) interviul – 07.03.2018.

  De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare organizează CONCURS pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de polițiști, astfel:

  – ofițer specialist I și agent III, Financiar;
  – ofițer specialist III, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice;
  – agent II, Serviciul Logistic;
  – agent II, Poliția Orașului Negrești Oaș (reîncadrare).
  respectiv RECRUTARE pentru ocuparea unui post vacant de ofițer principal II, Serviciul Logistic.

  Înscrierile se realizează la sediul instituției până în data de 19.01.2018.

  Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777 interior 20667/20663, de luni până vineri (în zilele lucrătoare), între orele 09:00-15:00, sau de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare – https://sm.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și de la avizierul unității.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img