More


  Abia acum vine IARNA. Minus 12-13 grade

  =

  Dacă până acum sătmărenii nu au prea simțit că ne aflăm în anotimpul rece, conform prognozelor date de meteorologi, se poate spune că la Satu Mare de abia acum vine iarna. Vom avea temperaturi de până la minus 12-13 grade.

  Vremea va începe să se răcească încă din această seară, când temperaturile vor ajunge la zero grade și sunt șanse de ninsoare după miezul nopții. Mâine, temperaturile diurne vor urca până la 5 grade, însă cele nocturne vor coborî până la minus 4 grade.

  Sâmbătă, la ziuă, mercurul în termometre nu va urca mai mult de două grade, fiind cer senis, însă noaptea se va instala gerul, fiind înregistrate temperaturi de până la minus 10 grade. Duminică va fi geroasă și ziua, cu temperaturi de minus două grade, și noaptea, cu minus 10 grade Celsius.

  În aceleași limite de temperatură se vor afla și zilele de luniși marți, diar că marți, pe zi, sunt prognozate ninsori, dar nu foarte insemnate cantitativ.

  Miercuri va fi și mai frig. Temperaturile diurne vor coborî până la minus 4-5 grade, iar cele nocturne vor ajunge la minus 12-13 grade Celsius. Către sfîrșitul săptămânii, însă, temperaturile vor crește ușor, ajungând la 2 grade ziua și munus 2 grade nopatea, iar vinerea și sâmbăta viitoare sunt prognozate ninsori.

  Temperaturile foarte scăzute sunt determinate de un nor de aer foarte rece care coboară desupra Europei Răsăritene din zona Rusiei. În zonele extracarpatice din România, temperaturile vor coborâ și până la minus 20 de grade Celsius.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img