Accesorii mobile pentru spațiul auto – practice și utile pentru confort sporit

Suntem înconjurați de tehnologie și avem contact cu aceasta la fiecare pas pe care îl facem, zi de zi. Ne folosim de utilitatea sa pentru a ne eficientiza sarcinile de îndeplinit, iar de multe ori putem spune că suntem dependenți de aceasta. Fără doar și poate capitolul tehnologie mobilă reprezintă o parte importantă din viața fiecăruia. Cine nu utilizează la momentul prezent un smartphone sau orice gadget cu funcții asemănătoare? Pentru a ne bucura de o utilizare corespunzătoare și eficiență în adevăratul sens al cuvântului, se impune utilizarea unor accesorii și completări conexe ale acestora.

Stifler.ro, magazin specializat în comercializarea de accesorii mobile de protecție, dar și dedicate spațiului auto, întâmpină publicul larg cu o varietate de astfel de produse – în ideea de a le oferi utilizatorilor de smartphone-uri experiențe cât mai plăcute. Când vine vorba de gama dedicată accesoriilor auto, aceasta se remarcă prin cele mai complexe articole, caracterizate de calitate, rezistență, durabilitate și eficiență crescute.

Care sunt accesoriile mobile care nu trebuie să lipsească din mașina utilizatorilor de smartphone-uri?

În rândurile de mai jos, experții Stifler.ro ne prezintă o listă de accesorii mobile care ar trebui să existe în mașina celor ce utilizează un telefon inteligent, în ideea de a le asigura acestora eficiență și un confort pe măsură.

  • Suportul auto magnetic

Regăsit într-o multitudine de variante pe stifler.ro, acesta a fost conceput în mod deosebit pentru a oferi telefonului sprijinul ideal în timpul condusului. De altfel, cei care tind în general să poarte conversații mobile când conduc au nevoie neapărată de un astfel de accesoriu, întrucât le va ușura sarcinile. Se găsesc atât în design-uri simple, cât și mai pretențioase, astfel încât fiecare preferință să fie satisfăcută. Dimensiunile unor astfel de produse sunt relativ reduse, astfel că nu încurcă nicidecum conducătorul.

  • Încărcătorul auto cu 2 porturi

Ce poate fi mai util decât un încărcător într-o formă practică și cu dublă ieșire? Dacă are puterea necesară pentru o încărcare eficientă, cu atât este mai de dorit. În acest sens, Stifler propune un model cu două porturi USB, cu alimentare direct de la bricheta auto. Poate fi utilizat cu succes pentru încărcarea telefonului mobil, a tabletei, camerei foto digitale, conectarea stației auto, dar și a diverselor accesorii ce necesită alimentare și asta se poate realiza prin port USB.

Este de preferat un încărcător care vine însoțit și de alte funcții folositoare. Spre exemplu, un model cu protecție la scurt circuit poate reprezenta soluția ideală pentru cei care știu că există astfel de evenimente. Altfel spus, asigură protecție echipamentelor pe care le utilizează și care necesită încărcare.

  • Încărcătorul retractabil

Atunci când nevoile se extind, fiind necesar un încărcător nu numai pentru clasica încărcare, este mult mai rentabilă achiziționarea unui produs 2 în 1. În acest sens un încărcător retractabil – cablu de date și alimentare este mai mult decât potrivit. De preferat este acel model care oferă garanția că este compatibil atât cu telefoanele cu port MicroUSB, cât și cu modelele iPhone. De exemplu, pe stifler.ro sunt disponibile astfel de încărcătoare, ce dispun și de sistem retractabil pentru portabilitate. Este bine ca și cablul respectiv să aibă o lungime suficientă pentru a nu incomoda sau îngreuna utilizarea.

Iată care sunt 3 dintre accesoriile mobile pentru spațiile auto de achiziționat pentru eficiență crescută la volan. Cei interesați le pot comanda la prețuri accesibile de pe stifler.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

MOBILIZARE. ÎMPREUNĂ PENTRU MEDICII SĂTMĂRENI, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ

Membri Asociației Uniți pentru Satu Mare s-au mobilizat exemplar și până acum au reușit să adune fonduri pentru a ajuta medicii sătmăreni aflați în...

OFICIAL. Cadre Medicale de la AMBULANȚĂ, în IZOLARE. S-a intervenit la un CAZ SUSPECT de COVID-19

Mai multe cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare sunt, de ieri dimineață, în izolare la domiciliu. Informația a fost confirmată...

DOTĂRI. Echipamente MEDICALE de aproape 1,25 MILIOANE lei pentru SPITALELE din Satu Mare

  Echipamentele instituțiilor de sănătate ale Județului Satu Mare sunt completate cu aparaturi medicale indispensabile tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19! Valoarea totală a investiției...

OPINIE DE GAZETAR. DUMITRU ȚIMERMAN. Ajutoarele umanitare și Ideile generoase luptă  împotriva noului coronavirus

Starea de necesitate provocată de coronavirus a reușit să unească românii de pretutindeni sub cupola altruismului ( altruism : Dispoziția de a acționa dezinteresat,...

ANUNȚ IMPORTANT cu privire la TAXELE și IMPOZITELE locale

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea...