More


  Accidente mortale la Satu Mare. Trei persoane au murit în doar câteva ore

  =

  Județul Satu Mare s-a aflat, în acest week-end, sub zodia morții pe șosele. După accidentele mortale de joi, de lângă aeroport, sâmbătă și duminică, în decurs de doar 24 de ore, trei persoane au decedat în urma unor accidente grave de circulație.

  Astfel, un accident mortal s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, la Certeze. O femeie, în vârstă de 65 de ani, din Certeze, a fost lovită de o mașină în timp se se afla culcată pe asfalt. Șoferul, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Certeze, a sunat la 112 solicitând intervenția poliției spunând că a trecut peste ceva. Femeia a murit aproape imediat, astfel că salvatorii sosiți la fața ocului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În cauză se va deschide dosar penal pentru omor din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

  Duminică, în jurul orei 14.30, un alt sătmărean și-a pierdut viața în urma unui eveniment rutier produs la intratea în Odoreu dinspre Satu Mare. În fapt, victima, o persoană de circa 50 de ani, care se afla pe bicicletă, a încercat să schimbe direcția de mers, moment în care a fost luat din plin de o mașină. În urma impactului, biciclistul a suferit răni grave, a fost transportat la spital dar a decedat.

  Tot ieri, după numai câteva ore, un alt accident mortal, de data asta victima fiind o femeie în vârstă de 67 de ani. Evenimentul rutier s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu la ieșirea înspre Dorolț, când femeia s-a angajat în traversarea strpzi pe zebră. În acel moment a fost lovită dur de o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de numai 22 de ani. În urma impactului, femeia a decedat în ciuda eforturilor făcute de paramedici de a o salva.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img