More


  Dezbateri în CJ pentru Consiliul de Administrație al Aeroportului

  =

  În ședința de ieri a Consiliului Județean Satu Mare trebuia aprobată noua componență al Consiliului de Administrație a Aeroportului Satu Mare, însă proiectul de hotărâre a fost retras de pe ordinea de zi la cererea consilierilor PSD.

  Întârzieri la depunerea dosarelor

  În cuvântul său, consilierul PSD Ciprian Ardelean a cerut ca proiectul de hotărâre privind numirea noului Consiliu de Administrație al Aeroportului Satu Mare să fie retras de pe ordinea de zi acuzând faptul că analizarea dosarelor a fost una superficială.  El acuza faptul că patru din cele șase dosare au fost depuse la o zi după termenul limită de depunere a lor și nu-și poate explica de ce au fost acceptate. Consilierul PSD mai cere ca, pe lângă retragerea proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi, pentru cele patru persoane care au depus dosarele la o zi după termenul limită să fie reluată procedura de admitere a dosarelor.

  Răspunsul președintelui

  Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a arătat că dosarele au fost analizate de cinci juriști care nu au văzut nimic nelegal în faptul că s-a întârziat cu 24 de ore. El a mai atras atenția și asupra faptului că în cazul în care procedura va fi reluată, trebuie prelungit mandatul actualului Consiliu de Administrație al Aeroportului Satu Mare cu cel puțin trei luni, cât durează aceste proceduri.

  Pataki a mai precizat că nu este deloc sănătos ca Aeroportul Satu Mare să stea într-o incertitudine prelungită.  În cele din urmă, proiectul de hotărâre a fost scos de pe ordinea de zi, astfel că, cel puțin în acest moment, membrii Consiliului de Administrație au rămas aceiași.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img