More


  FOTO. Bărbatul care teroriza femeile pe stradă, reținut de polițiști. Va fi arestat

  - Advertisement -

  Dezaxatul sexual care teroriza mămicile din Satu Mare mai ales când aceștea își duceau copii la școală a fost reținut de polițiștii locali sătmăreni după care a fost predat polițiștilor din cadrul IPJ.

  ”Bărbatul care a agresat mai multe femei în zona Grădiniței nr.2 a fost identificat de polițiștii locali. Ferencz H. a fost condus la sediul Poliției Locale Satu Mare, unde a fost identificat de mai multe persoane agresate, acesta recunoscându-și în cele din urmă faptele. Bărbatul a fost amendat de polițiștii locali și predat apoi Poliției municipiului Satu Mare, unde i s-a întocmit dosar penal”, este comunicatul remis de conducerea Poliției Locale Satu Mare.

  Ferencz Hamza a fost reținut de polițiti pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

  Tuturor femeilor din Satu Mare care au fost agresate de acest individ li se recomandă să se prezinte la sediul IPJ Satu Mare pentru a depune o reclamație împotriva lui. Până acum, a ajuns la Poliție de șapte ori, dar de fiecare dată a fost eliberat din cauza faptului că nimeni nu a depus plângere!

  Reamintim faptul că joi dimineața o tânără mămică din Satu Mare acuza faptul că un bărbat din Satu Mare a agresat-o sexual deși se afla cu fetița ei de mână.

  Întregul material poate fi citit AICI.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img