More


  Care sunt fetele care au bătut-o Carina în fața Colegiului ”Slavici”. Declarațiile martorilor

  =

  Mai mulți martori oculari au descris, pentru cititorii Gazetei de Nord Vest, șirul evenimentelor petrecute alaltăieri după amiază când o adolescentă a fost bătută în fața Colegiului Național ”Ioan Slavici”. Ei spun că doar trei dintre fete au lovit-o pe Carina. Cea de-a patra a fost implicată doar indirect.

  Potrivit martorilor oculari, în cursul dimineții de marți, Carina D., adolescenta agresată, ar fi postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un băiat. Acest lucru nu i-a fost pe placul Denisei L., cele două fiind colege de clasă.

  Din acest motiv, între cele două adolescente a izbucnit un scandal, în prima fază verbal, care, odată cu trecerea timpului s-a agravat.

  Pe la orele amiezii, pretextând faptul că telefonul ei s-a descărcat, Denisa a cerut telefonul colegei sale, A., de pe a cărui cont de Facebook a cerut ajutorul Arabella (eleva de clasa a X-a de la George Emil Palade) și a surorii acesteia (elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială ”Bălcescu Petofi”).

  După ce s-au termina orele de curs, Carina a fost așteptată afară de Arabella și sora ei, la care s-a mai adăugat și Denisa L. Martorii spun că cele trei au agresat-o și lovit-o pe Carina, dar A. nu a participat la acest eveniment.

  În timp ce majoritatea colegilor Carinei și a Denisei au încercat să aplaneze conflictul, unul dintre ei a filmat întreaga scenă. Filmările au fost văzute atât de conducerea școlii, cât și de polițiști, care au preluat filmare și i-au cerut adolescentului să șteargă filmarea din telefonul său mobil.

  Poliția, Inspectoratul Școlar dar și cele trei școli din care provin elevele au demarat anchete pentru a se stabili adevărul. Cu excepția elevei de clasa a VIII-a, agresoarele Arabella (clasa a X-a) și Denisa (clasa a XI-a) au șanse foarte mari să fie exmatriculate. O decizie finală în acest sens va fi luată în cursul zilei de mâine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img