More


  Elevă de liceu, bătută cu sălbăticie în plină stradă. A ajuns la Urgențe

  =

  O elevă de liceu a fost bătută cu sălbăticie în plină stradă de alte patru fete. Totul s-a întâmplat astăzi, după ora 14.00, în fața Colegiului Național ”Ioan Slavici”, după ce elevii au ielit de la cursuri.

  Din informațiile pe care le deținem în acest moment, se pare că patru adolescente ar fi așteptat în fața școlii o elevă de la Slavici petru a-i cere socoteală. După mai multe schimburi de replici între cele două tabere, s-a ajuns ca fetele să se ia la bătaie și să se tragă de păr în plină stradă.

  După câteva minute de păruială, fetele au fost despărțite de către ceilalți elevi, însă eleva agresată, în vârstă de 17 ani, a solicitat, prin 112, ajutorul Ambulanței solicitând totodată și Poliția.

  Conform delor declarate pentru GNV de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Constantin demian, fata agresată a ajuns în cele din urmă cu Ambulanța la Urgențe unde, lascurt timp au ajuns părinții și dirigintele acesteia. Prezenta escoriații la nivelul brațelor și feței și avea porțiuni pe scalp cu părul smuls.

  Nu după multă vreme, la Urgențe a mai ajuns și a doua victimă implicată în scandal, dar nu se știe dacă ea a făcut parte dintre agresoare sau a fost una dintre elevele care a încercat să aplaneze conflictul. Și aceasta prezenta escoriații la nivelul brațelor și feței și era însoțită de un părinte.

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare. Alina Ținca, a declarat pentru GNV că polițiștii au demarat cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest conflict și pentru a afla de la ce a izbucnit totul.

  Surse neoficiale au declarat pentru GNV că acest conflict ar fi pornit de la o fotografei postată pe Facebook de una dintre fetele implicate.

  Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vom avea și alte informații.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img