More


  FOTO. Eleva bătută de la Slavici a fost Miss Boboc. Agresoarele, riscă exmatricularea

  =

  Eleva de clasa a XI-a de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”, care a fost bătută ieri de alte patru adolescente, este o fostă Miss Boboc a Colegiului. Agresoarele au șanse mari să fie exmatriculate. Se fac cercetări în toate școlile implicate.

  Filmul evenimentului

  Inspectorul școlar general, Călin Durla, a dezvăluit pentru Gazeta de Nord Vest, întregul film al evenimentelor petrecute ieri după amiază.

  Astfel, după terminarea orelor de curs, două eleve de clasa a XI-a D au cerut ajutorul altor două fete, una de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Bălcescu Petofi”, iar cea de a doua de clasa a X-a de la Liceul Tehnologic ”Geroge Emil Palade”, ultimele două surori, ca să o bată pe Carina D, colegă de clasă cu primele două.

  După terminarea orelor de curs, și după ce elevii au ieșit din incinta școlii, Carina a fost așteptată în parculețul din imediata apropiere a școlii, de cele patru fete care au luat-o la bătaie. Evenimentul ar fi degenerat și mai mult, însă colegii fetei agresate dar și ce celor două fete agresoare de la Slavici, au intervenit și le-au despărțit.

  Mai mult decât atât, au solictat intervanția autorităților sunând la 112.

  După acest episod, Carina D a ajuns la Urgențe prezentând escoriații la nivelul brațelor și membrelor.

  Măsuri drastice

  Inspectorul școlar general a mai precizat pentru GNV că se fac anchete în toate școlile implicate, și că agresoarele, cu excepția celei de clasa a VIII-a, au șanse foarte mari să fie exmatriculate.

  ”Chiar dacă incidentul s-a produs în afara școlii, nu putem tolera așa ceva. În toate cele trei școli implicate se desfășoară ancte interne și, în cazul în care vor fi găsite vinovate, elevele de clasa a XI-a de la Ioan Slavici și eleva de clasa a X-a de la George Emil Palade au șanse mari să fie exmatriculate. Eleva de la Bălcescu Petofi se va alege doar cu media scăzută la purtare fiind încă în cadrul învățământului obligatoriu”, a precizat Călin Durla pentru GNV.

  În ceea ce o privește pe eleva de clasa a VIII-a de la Bălcescu Petofi, aceasta nu se află la prima abatere de acest gen, aceasta mai fiind cercetată în astfel de cazuri și de conducerea școlii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img