FOTO. Eleva bătută de la Slavici a fost Miss Boboc. Agresoarele, riscă exmatricularea

Eleva de clasa a XI-a de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”, care a fost bătută ieri de alte patru adolescente, este o fostă Miss Boboc a Colegiului. Agresoarele au șanse mari să fie exmatriculate. Se fac cercetări în toate școlile implicate.

Filmul evenimentului

Inspectorul școlar general, Călin Durla, a dezvăluit pentru Gazeta de Nord Vest, întregul film al evenimentelor petrecute ieri după amiază.

Astfel, după terminarea orelor de curs, două eleve de clasa a XI-a D au cerut ajutorul altor două fete, una de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Bălcescu Petofi”, iar cea de a doua de clasa a X-a de la Liceul Tehnologic ”Geroge Emil Palade”, ultimele două surori, ca să o bată pe Carina D, colegă de clasă cu primele două.

După terminarea orelor de curs, și după ce elevii au ieșit din incinta școlii, Carina a fost așteptată în parculețul din imediata apropiere a școlii, de cele patru fete care au luat-o la bătaie. Evenimentul ar fi degenerat și mai mult, însă colegii fetei agresate dar și ce celor două fete agresoare de la Slavici, au intervenit și le-au despărțit.

Mai mult decât atât, au solictat intervanția autorităților sunând la 112.

După acest episod, Carina D a ajuns la Urgențe prezentând escoriații la nivelul brațelor și membrelor.

Măsuri drastice

Inspectorul școlar general a mai precizat pentru GNV că se fac anchete în toate școlile implicate, și că agresoarele, cu excepția celei de clasa a VIII-a, au șanse foarte mari să fie exmatriculate.

”Chiar dacă incidentul s-a produs în afara școlii, nu putem tolera așa ceva. În toate cele trei școli implicate se desfășoară ancte interne și, în cazul în care vor fi găsite vinovate, elevele de clasa a XI-a de la Ioan Slavici și eleva de clasa a X-a de la George Emil Palade au șanse mari să fie exmatriculate. Eleva de la Bălcescu Petofi se va alege doar cu media scăzută la purtare fiind încă în cadrul învățământului obligatoriu”, a precizat Călin Durla pentru GNV.

În ceea ce o privește pe eleva de clasa a VIII-a de la Bălcescu Petofi, aceasta nu se află la prima abatere de acest gen, aceasta mai fiind cercetată în astfel de cazuri și de conducerea școlii.

2 COMMENTS

  1. de ce nu scrieti ca doua dintre fetele care au provocat scandalul au fost tiganci si ca este in firea tiganilor sa faca scandal si tulburare, ca au mai facut asa ceva dar nu s-a popularizat?

    • Chiar si eu ma gandeam cand am citit stirea prima data ca , 99% erau tigani printre agresori . Pacat ca nu traim intr-o alta epoca: ar merita batute cu cureaua in mijloculo orasului in fata multimii pana nu urla ptr mila si iertare !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

CHEF în Țara Oașului cu persoane ce erau OBLIGATE să stea în IZOLARE. Petrecăreții au acum DOSAR PENAL

Șase persoane din județul din Țara Oașului au acum dosar penal după ce au chefuit în noaptea de duminică spre luni auchefuit la locuința...

MASACRU provocat de coronavirus. 13 DECESE în doar CÂTEVA ORE. Numărul morților CREȘTE constant

În această după-amiază am avut parte de un adevărat masacru la nivel național provocat de coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi după-amiază...

VIDEO/FOTO. Desant al MASCAȚILOR în județ. ACȚIUNE în FORȚĂ în comunitatea de ȚIGANI

Mascații au intervenit astăzi în forță în comunitatea de țigani din orașul Ardud, de pe strada Cărămidăriei. Nu cu mult timp în urmă, în...

ACȚIUNE. DEZINFECȚIA continuă la Satu Mare. Care sunt CARTIERELE vizata în această seară

Primăria Satu Mare continuă acțiunile de dezinfecție! Astăzi, de la ora 21.00 se va interveni în cartierele Soarelui, Micro 17, Carpați I și Carpați...

FOTOGALERIE. Crucea Roșie, Filala Satu Mare, a achiziționat și donat materiale de protecție împotriva PANDEMIE COVID19

Cu ajutorul sponsorilor generoși, Crucea Roșie, Filiala Satu Mare, a reușit să achiziționeze o serie de materiale de protecție și nu numai, care au...