FOTO. Mesajul emoționant pentru EROII Sătmarului: ”Sunt de neînvins, de neoprit”

“Pompierii români sunt de neînvins, de neoprit, pregătiți mereu pentru orice sacrificii pentru siguranța românilor… și nu numai!”

Firma Serinus Energy România, societatea care are în exploatare sonda năbădăioasă care a dat bătai de cap pompierilor români, timp de aproape 3 săptămâni, a ținut să le aducă vrednicilor militari cele mai sincere mulțumiri pentru efortul lor. Astfel, din partea societății, au plecat spre inspectoratele județene implicate în intervenția de la Moftinu Mare dar și către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, scrisori de mulțumire semnate de directorul general al societății – Alexandra Damascan.

Gânduri emoționante pentru pompierii români

Doamna Alexandra Damascan, directorul Serinus Energy România a adresat câteva rânduri redacției noastre, rânduri pline de recunoștință și admirație față de cei aproape 400 de militari care au luptat pe frontul incandescent de la Moftinu. Redăm în rândurile de mai jos, integral, gândurile pline de emoție pe care cei de la Serinus Energy, prin directorul pe România al companiei, le nutresc față de cei mai iubiți militari români: pompierii. Respect!

 

“Serinus Energy România este Titularul și Operatorul Concesiunii de Explorare, Exploatare și Dezvoltare Satu Mare. Multă lume ne știe drept cei care “au sonda de la Moftinu care a luat foc”.Au fost 3 săptămâni de foc, la propriu, cu foarte multă muncă și și mai multe sacrificii din partea tuturor celor implicați și prezenți în satul Moftinu Mare din județul Satu Mare, la locația Sondei Moftinu 1001, unde pe data de 18 Decembrie 2017, ora 01.30 a.m a avut loc o erupție naturală, necontrolată, de gaze cu flacără deschisă, numită în limbaj de specialitate drept accident tehnic.

Bineînțeles, a fost un incident nedorit, care rar se întâmplă în industria de petrol și gaze din România, însă având în vedere circumstanțele date, la sfârșit de an și în timpul sărbătorilor de iarnă – Crăciunul și trecerea dintre ani- consider că au fost depuse toate eforturile pentru a finaliza în condiții de siguranță, operațiunile de captare și omorâre a Sondei Moftinu 1001.

Bineînțeles, a fost o muncă de echipă. Echipa Româno – Canadiană, cum de altfel prezentăm situația noastră în cadrul diverselor întâlniri la care suntem invitați să povestim desfășurarea evenimentului de la Moftinu Mare.”

Mulțumiri pentru pompierii sătmăreni

”Fără a diminua eforturile și sacrificiile tuturor pompierilor români implicați în operațiunea de la Moftinu din Decembrie 2017- Ianuarie 2018, dorim să transmitem mulțumirile și sincerele noastre aprecieri și admirație, în atenția: Domnului Colonel Nicolae Dima- inspector șef al ISU Satu Mare, Domnului Colonel Aurel Ulici – prim adjunct al inspectorului șef al ISU Satu Mare, Doamnei Maior Adriana Pop – Purtător de cuvant ISU “Someș” Satu Mare, Domnului Colonel George Sorescu – din cadrul IGSU București, Domnului Maior Alexandru Cilic – comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și Domnului Daniel Vlaic – subofițer în cadrul Centrului Operațional Național al IGSU.


Pompierii români au demonstrat încă o dată, că sunt de neînvins, de neoprit, pregatiți mereu pentru orice sacrificii pentru siguranța românilor… și nu numai.
Mulțumirile și sincerele noastre aprecieri pentru toți Pompierii implicați în evenimentul de la Moftinu. Mulțumim și familiilor acestora care au fost alături de ei și i-au încurajat în permanență. Poate că pentru pompieri, a fost o altă intervenție, fiind pregătiți și antrenați pentru situații mai dificile decât aceasta, însă pentru noi, ceilalți, ei vor fi mereu în gândurile și în rugăciunile noastre.
Mă înclin în fața Domniilor Voastre!!!”

Vă mulţumim din nou pentru sprijinul acordat companiei Serinus în aceste momente dificile şi vă rămânem îndatoraţi pentru ajutor.

Cu cele mai bune gânduri,

Alexandra Damascan – Armegioiu

Preşedinte: Serinus Energy Romania SA.”

Sursa: Agenda Pompierului

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Plan Urbanistic Zonal-Lotizare cu deschidere de strada locuinte familiale

Farcau Adrian Radu, Strango Stelian, Strango Ligia, Dobie Lucian Izachel, Dobie Ana Angela in calitate de titular anunta publicul interesat asupra declasarii etapei de...

OFICIAL. Vămile Petea și Urziceni, DESCHISE pentru NAVETIȘTI. Care sunt CONDIȚIILE

Este oficial. Punctele de trecere a frontierei Petea și Urziceni sunt deschise pentru lucrătorii transfrontalieri, adică pentru navetiști, potrivit ultimei ordonanțe militare prezentate aseară...

ATENȚIE! PROGRAMUL cabinetelor de PEDIATRIE de la Policlinica Veche

În urma reorganizării activității pe unele secții ale SJU Satu Mare, a redistribuirii personalului, în programul cabinetelor de pediatrie din cadrul Ambulatoriului Integrat Satu...

VIDEO – EDITORIAL ÎN EXCLUSIVITATE Jurnal de campanie de pe frontul bătăliei ANTI COVID 19 Episodul 2

Ne aflăm în plină perioadă de pandemie COVID 19, în vreme de mare criză medicală, economică și socială … de ce nu existențială, vremuri...

PREVENȚIE. Termometre cu INFRAROȘU, la intrarea într-o fabrică din Satu Mare. Măsuri SPECIALE

După apariția articolului ALERTĂ! Un posibil FOCAR de infecție cu CORONAVIRUS la Satu Mare. Este vorba despre o FABRICĂ din Gazeta de Nord Vest,...