FOTOGALERIE. Drama unui câine. Salvat din Someș de un sătmărean inimos, își caută stăpânii

Acest frumos patruped din rasa Husky Siberian a trecut în câteva zile prin momente foarte dificile. În circumstanțe încă necunoscute, cățelul a ajuns în Someș de unde a fost salvat de un sătmărean care și-a pus în pericol chiar propria sa viață.

Când a ajuns la veterinar, a apărut și neplăcuta surpriză. Totul este povestiti cu reprezentanta Asociașiei Free Life, actrița Carmen Frățilă.

”Aseara, la ora 19.00, pe un intuneric bezna, acest catel a fost salvat din raul Somes de un barbat care a pus mai presus de viata lui viata cainelui. L-am dus la un cabinet veterinar si am remarcat ca pe laba stanga are urme recente de la o perfuzie.


Am aflat cu stupoare de la personalul cabinetului ca acest caine are un stapan care a fost luni sau marti pe la cabinet, cainele avand probleme medicale. Cand i s-a spus ca e nevoie de niste investigatii mai complete s-a exprimat ca nu isi poate permite.
Aseara cainele a fost gasit in ultimul moment in apa, intr-o zona destul de putin circulata. Urla pentru a fi salvat! Concluzia?


Daca cineva recunoaste cainele va rugam sa luati legatura cu Freelife pentru a gasi stapanul!Se pare ca locuieste in zona Carpati, Micro 17.”

Pentru a afla cât mai repede proprietarii acestui câine și pentru a-i salva viața, sătmărenii sunt rugați să distribuie masiv pe Facebook acest material.

1 COMMENT

  1. Bună seara. Eu nu sunt din zona, mă interesează dacă între timp acest cățel și-a găsit stăpânul. Dacă nu, eu și copiii mei dorim sa îl înfiem, suntem din Piatra Neamț.

    Vă mulțumesc.

    O să vă las un număr de telefon pentru contact: 0745283321.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Ministrul Sănătății NU ia încă în calcul o nouă stare de urgență

Referitor la posibilitatea reintroducerii stării de urgenţă, el a afirmat că decizia se va lua în funcţie de rezultate evaluărilor privind cazurile de coronavirus,...

Un zombi legislativ; invităm în Parlament societatea civilă să reparăm haosul PNL

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea şi izolarea este “un alt zombi...

Copiii care fac sport de performanţă vor primi vouchere pentru echipamente

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, despre Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, lansat săptămâna trecută...

Denis Man în Premier League?

Reprezentanţi ai cluburilor respective au asistat aseară la partida cu Dinamo, din Cupa României. Negocierile privind transferul lui Man se vor desfășura joi. „Nu că sunt...

Pistolarii de pe pasarelă!

Nu e vreun titlu de western ci ar putea fi explicația unei fotografii surprinse în această săptămână pe pasajul de pe Fabricii... Cum șoferii s-au...