FOTOGALERIE. Drama unui câine. Salvat din Someș de un sătmărean inimos, își caută stăpânii

Acest frumos patruped din rasa Husky Siberian a trecut în câteva zile prin momente foarte dificile. În circumstanțe încă necunoscute, cățelul a ajuns în Someș de unde a fost salvat de un sătmărean care și-a pus în pericol chiar propria sa viață.

Când a ajuns la veterinar, a apărut și neplăcuta surpriză. Totul este povestiti cu reprezentanta Asociașiei Free Life, actrița Carmen Frățilă.

”Aseara, la ora 19.00, pe un intuneric bezna, acest catel a fost salvat din raul Somes de un barbat care a pus mai presus de viata lui viata cainelui. L-am dus la un cabinet veterinar si am remarcat ca pe laba stanga are urme recente de la o perfuzie.


Am aflat cu stupoare de la personalul cabinetului ca acest caine are un stapan care a fost luni sau marti pe la cabinet, cainele avand probleme medicale. Cand i s-a spus ca e nevoie de niste investigatii mai complete s-a exprimat ca nu isi poate permite.
Aseara cainele a fost gasit in ultimul moment in apa, intr-o zona destul de putin circulata. Urla pentru a fi salvat! Concluzia?


Daca cineva recunoaste cainele va rugam sa luati legatura cu Freelife pentru a gasi stapanul!Se pare ca locuieste in zona Carpati, Micro 17.”

Pentru a afla cât mai repede proprietarii acestui câine și pentru a-i salva viața, sătmărenii sunt rugați să distribuie masiv pe Facebook acest material.

1 COMMENT

  1. Bună seara. Eu nu sunt din zona, mă interesează dacă între timp acest cățel și-a găsit stăpânul. Dacă nu, eu și copiii mei dorim sa îl înfiem, suntem din Piatra Neamț.

    Vă mulțumesc.

    O să vă las un număr de telefon pentru contact: 0745283321.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Anunt mediu

Intreprinderea Individuala Pop Petru Sorin cu sediul in Carei, Str. Cimitirului nr 31, jud. Satu Mare, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere...

FOTOGALERIE. GEST UMANITAR. Motocicliștii și luptătorii donează! SÂNGE, desigur!

Clubul moto al forțelor de ordine "Blue Knights" - Romania V în colaborare cu Clubul de Arte Marțiale #GrandMMA-Satu Mare, nu a putut sta...

Coronavirus a mai făcut o VICTIMĂ. Decesul CU NUMĂRUL 24

În noaptea trecută, a mai fost raportat după ora 00.45, un deces al unei persoane confirmată cu noul #coronavirus. Deces 24 Femeie, 80 ani, din judetul...

REALITATE. Doar TIRIȘTII mai tranzitează Vama Petea. Traficul a scăzut DRASTIC

Așa cum era de așteptat, traficul prin Vama Petea a scăzut drastic în ultimele zile. Doar șoferii de tir mai fac trafic prin vamă. “În...

DEMERSURI. Trecerea graniței româno-maghiare va fi din nou LIBERĂ navetei transfrontaliere

Trecerea graniței româno-maghiare va fi din nou liberă navetei transfrontaliere pentru cei care lucrează dincolo de graniță. Persoanele cu domiciliul aflat în raza de 30...