More


  FOTOGALERIE. Panică în cea mai bogată comună din țară. Casă distrusă de flăcări

  =

  O casă a fost pur și simplu distrusă de flăcări în urma unui incendiu produs azi noapte, la ora 03:28, la o casă de locuit din localitatea Huta Certeze.

  La fața locului s-au deplasat 12 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi cu o ambulanţă tip SMURD. Alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Certeze

  La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la imobilul în care a izbucnit incendiul și la anexa alipită de acesta. Forţele prezente la fața locului au acționat pentru lichidarea incendiului, reușind să împiedice extinderea focului la o altă casă de locuit aflată în aceeași curte.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, la hornul unei sobe cu acumulare de căldură, amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din structura acoperișului.

  În urma incendiului au ars mobilierul  din încăperea unde era amplasat mijlocul de încălzire și materialele combustibile depozitate în anexă şi s-au degradat parțial două autoturisme.

  Din fericire, nu au existat victime.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img