More


  Primar de cinci stele într-o comună din Țara Codrului. ”Este o onoare pentru mine”

  - Advertisement -

  Primarul unei comune din Zona Codrului a primit, recent, la București distincția ”Primar de cinci stele”. Este vorba despre primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaș, care a primit distincția pentru că a fost ales de cinci ori consecutiv în fruntea comunității pe care o conduce.

  Ceremonia, organizată de Ascoiația Comunelor din România, a avut loc la un hotel de prim rang din Capitală și s-a desfășurat în prezența ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației, vicepremierul Paul Stănescu, cel care, de altfel, a și înmânat această distincție primarului sătmărean.

  Edilul Traian Ciurdaș a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că este oonoare pentru el că a pri it această distincție și reprezintă rodul muncii sale pe durata celor cinci mandate consecutive de primar.

  ”Mă onorează foarte mult această distincție. Nu este lucru ușor să fi ales de cinci ori consecutiv într-o comunitate. Asta înseamnă că în primul rând îți faci treaba, în al doilea rând au o relație foarte buă cu comunitatea locală, și nu numai. De aici derivă totul. Nu este lucrur ușor să obții cinci mandate de primar și, ami mult decât atât, la un scor de peste 70% din sufragii”, a declarat primatul Traian Ciurdaș.

  Acesta a mai adăugat că, cu ocazia prezenție sale la București, a purtat o discuție cu ministrul Dezvoltării, vicepremierul Paul Stănescu, cu privire la programele de dezvotare locală ce vor fi implementate în comuna Bârsău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img