More


  Se pot depune proiecte de finanțare nerambursabilă la Satu Mare. Care sunt liniile de finanțare

  =

  Sătmărenii interesați pot depune proiecte cu finanțare neramburasabilă pentru trei linii de finanțare. Data limită este 26 martie.

  Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu lansează sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile pentru anul 2018, pentru cele trei linii de finanțare: programul ,,sportul pentru toți” – 50.000 lei, cultură – 300.000 lei și tineret – 100.000 lei.

  Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an este: 26.03.2018, ora 12,00.

  Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, Bd. Transilvaniei nr. 3, etaj 2, Satu Mare, până la data limită cu specificaţia liniei de finanţare la care se aplică.
  Anunțurile de participare și documentația necesară se pot descărca de pe pagina web a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu: www.casa-zamfirescu.ro.

  În cazul în care doriți informații suplimentare puteți să contactați instituția la tel. 0261-768-608, sau prin e-mail : casazamfirescu@yahoo.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img