More


  Acuzat de triplu omor dar vrea să fie liber. Ce a cerut Răzvan Rentea judecătorilor

  =

  Încarcerat sub acuzația de triplu omor, Răzvan Rentea cere să fie judecat în libertate. Acesta a contestat arestul preventiv, iar contestația sa va fi judecată vineri de judecătorii sătmăreni.

  Tânărul din Apa ce și-a omorât părinți și bunica, vrea în libertate. Răzvan Rentea a fost trimis în judecată pentru triplul omor din satul Apa, însă acesta contestă arestul preventiv. Acesta a depus, în acest sens, o contestație în data de 12 martie ce va fi discutată vineri, 16 martie, în ședința Tribunalului Satu Mare.

  Reamintim că Răzvan Rentea a fost arestat pe data de 28 noiembrieimediat după înmormântarea părinilor săi, soții  Gheorghe și Niculina Rentea, și a bunicii sale. A doua zi judecătorii au decis ca suspectul să fie arestat preventiv.

  Potrivit procurorilor, prima ucisă de Răzvan Rentea a fost bunica acesteia. Bătrâna a fost ucisă după ce a fost lovită în cap cu capătul plat al unei barde de bucătărie. La scurt timp, l-a ucis și pe tatăl său, lovindu-l în cap cu partea ascuțită a aceleiași barde.

  Apoi, Răzvan s-a urcat în mașină și a plecat în centrul localității Apa după mama sa care tocmai se întorcea de la serviciu. A adus-o acasă, însă când aceasta a urcat scările să intre în casă a lovit-o din spate cu partea ascutită a aceluiași obiect.

  Apoi principalul suspect s-a schimbat de haine și a mers la Satu Mare și a vizitat aproape toate cluburile din centru încercând să-și facă, astfel un alibi. El nici acum nu recunoaște crumele deși toate dovezile deținute de procurori îl încriminează.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img