More


  Apel DISPERAT al unei MAME. Își caută fiica și cere ajutorul sătmărenilor să o găsească

  - Advertisement -
  O mamă îşi caută disperată fiica, pe care a pierdut-o din cauza sărăciei. și face un apel la toți sătmărenii să o ajute. Mărioara Fedorca, din Negrești Oaș,  a pus anunţul pe mai mult grupuri de facebook în care cere sprijinul celor care deţin informaţii.

  “Caut o fată. Născută pe data de 24/07/1997. Pe atunci o chema Fedorka Nicoleta Ionela acum nu ştiu cum o cheamă dar am CNP-ul ei. Vă rog dacă e cineva şi cunoaşte să mă ajutaţi să găsesc fata. E din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare”, a scris mama acesteia.

  În urmă cu 18 ani fetiţa a ajuns în sistemul de protecţie a copilului şi de atunci nu mai ştie nimic despre ea. Tot ce îşi doreşte acum, mama din Nereşti Oaş, este să îşi găsească fiica în vârstă de 20 de ani, şi să-i explice cum s-a petrecut totul, că nu a abandonat-o de bună voie.

  Cei care au informaţii o pot ajuta trimiţând mesaje pe contul ei de facebook: https://www.facebook.com/mariavioricageorge

  Să o ajutăm pe biata mamă să-și găsească fiica. Dacă nu ști nimic de acest caz, DISTRIBUIE această informație. Poate ajunge la cineva care poate ajuta. Orice SHARE contează!

  foto: Presasm  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img