More


  APEL UMANITAR către sătmăreni. Trebuie să o ajutăm!

  - Advertisement -

  Primăria Municipiului Satu Mare prin SPAS Satu Mare și Centrul Social de Urgență lansează un apel umanitar! Vă rugăm să vă alăturați acestei inițiative pentru a veni în sprijinul unei sătmărence care se află la nevoie! 

  Serviciul Public de Asistență Socială al municipiului Satu Mare și Centrul Social de Urgență lansează un apel umanitar pentru a veni în sprijinul unei sătmărence în vârstă de 73 ani care după zece ani a reușit să își recupereze locuința.

  La fel ca mulți alți vârstnici care beneficiază de serviciile Centrului Social de Urgență Satu Mare, doamna Maria a avut o familie, o locuință, un serviciu. După decesul soțului, despre care spune dânsa că a fost cel mai bun soț la care a putut visa, sătmăreanca și-a vândut apartamentul pentru a achiziționa unul mai mic, împreună cu una dintre fiice.

  După ce a fost internată în spital pentru câteva săptămâni, la întoarcere nu a mai reușit să intre în apartament. Relația cu fiica fiind una tensionată, aceasta a profitat și i-a interzis accesul în apartament.

  Prin grija și implicarea angajaților Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Social de Urgență, după mulți ani, s-a reușit recuperarea apartamentului, însă acesta este gol.

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a tinut să felicite personalul care s-a implicat cu devotament pentru a rezolva situația în care se afla sătmăreanca de 73 de ani și a subliniat că, din păcate, astfel de cazuri sunt tot mai dese, însă datorită competenței, a profesionalismului și a experienței angajaților din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, un număr semnificativ de situații similare ajung să fie evitate sau rezolvate.

  Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare continuă să rămână alături de sătmăreanca de 73 de ani și lansează un apel către sătmărenii care doresc să o ajute să-și utileze apartamentul cu minimul necesar. Doamna mai are nevoie nevoie de dus, chiuveta, boiler, și mobilier de bucătărie, toate la dimensiuni mici pentru că apartamentul este foarte mic. Bunurile nu trebuie să fie neapărat noi!

  Pentru alte detalii vă puteți adresa Centrului Social de Urgenţă: Satu Mare str. Gladiolei nr.14 sau la numerele de telefon: 0261-750135 și 0751.200.703.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img