More


  ATENȚIE ȘOFERI. Se circulă greu în județ. Probleme și în oraș

  =


  Ninsoarea care a început să cadă încă de aseară, i-a luat prin surprindere pe drumari. Marea majoritate a drumurilor naționale și județene, să nu vorbim de cele comunale, sunt necurățate de zăpadă până în acest moment, astfel că se circulă foarte greu.

  Imaginile postate pe Facebook de un sătmărean arată cât de greu se circulă pe drumul spre Oradea, însă circulația este la fel de greoaie și pe celelalte artere principale din județ.

  Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, cel puțin până în prezent, nu sunt probleme grave de trafic în județul Satu Mare.

  Situație dificilă și în municipiul Satu Mare, asta în ciuda faptului că toate utilajele pentru dezsăpezirea străzilor lucrează intens încă de azi-noapte. Primarul Gábor Kereskényi a cerut operatorului Florisal intensificarea ritmului de lucru pe mai multe artere de ciculaţie.

  S-a reușit curățarea principalelor artere de circulație din municipiul Satu Mare, însă cum zăpada continuă să cadă neîncetat, aceste artere sunt foarte greu de întreținut curate. S-a început și curățarea arterelor secundare. Pe străzile din cartiere circulă fiecare cum poate.

  Vă rugăm să ţineţi cont de condiţiile meteorologice şi să circulaţi cu atenţie! Revenim cu detalii!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img