More


  ATENȚIE! Viramente eronate în conturile Fiscului. Mesajul AJFP Satu Mare

  =

  În ultima perioadă au fost constatate un număr foarte mare de viramente eronate în conturile fiscului, mai ales în ceea ce privește contribuția asiguratorie de muncă. Pentru evitarea unor astfel de greșeli pe viitor, conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJPS) Satu Mare face câteva precizări.

  ”Având în vedere faptul că au fost constatate un număr mare de viramente eronate, conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Satu Mare reamintește contribuabililor că, pentru virarea contributiei asiguratorie pentru muncă, se utilizează contul bugetar 20.A.47.03.00 “Sume din contributia asiguratorie pentru munca in curs de distribuire”, codificat cu codul de identificare fiscală al contribuabilului”, se arată în mesajul finanțelor sătmărene.

  Codurile IBAN, pentru fiecare trezorerie, în funcție de arondarea contribuabilului, pot fi consultate accesând următorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_juridice/codurile_iban  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img