More


  AUTOSTRADĂ, la doi pași de Satu Mare. Cum va fi construită

  =

  În ultima perioadă se vorbește tot mai intens despre construirea unei autostrăzi care să ajungă foarte aproape de Satu Mare, la doar câțiva kilometri. Se lucrează intens la acest proiect și este foarte aproape de a fi realizat.

  Primul care a lansat această idee a a fost chiar premierul Ungariei, Victor Orban, la ultima sa vizită la Satu Mare, care a spus că Guvernul Maghiar are în vedere prelungirea autostrăzii M3 de la Nyiregyihaza până la granița cu România.

  Subiectul a fost reaudus astăzi în discuție de primarul Kereskenyi Gabor, prezent alături de vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, la recepția lucrărilor de reabilitare a clădirii în care își desfășoară activitatea Colegiul Național ”Kolcsey Ferenc”.

  ”Este o chestiune concretă la care se lucrează intens. Este vorba despre prelungirea autostrăzii M3 din Ungaria până la graniță”, a mai spus primarul, enumerând principalele obiective ce ar urma să fie finanțate de Guvernul Maghiar.

  Astfel, Guvernul Maghiar ar urma să construiască încă 40 de kilometri de autostradă de la Nyiregyihaza până la Csengersima. Astfel, orașul Satu Mare ar fi la doar 10 kilometri de autostradă care ar face legătura dintre orașul nostru și Occident.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img