More


  Bătaie cu bâte și focuri de armă într-un local din Satu Mare. Oșeni implicați

  - Advertisement -

  Un scandal de proporții în care au fost implicate mai multe persoane din Țara Oașului care au folosit bâte și un pistol air soft s-a produs în această dimineață, în jurul orei 4.00, într-un local central din municipiul Satu Mare. Cel puțin trei persoane au provocat scandalul, o alta fiind la Spitalul din Baia Mare.

  Potrivit unor surse GNV, un grup format din trei tineri din zona Oașului au provocat un scandal într-un local din Satu Mare, în urma căruia un sătmărean a fost lovit în cap cu un pahar. Angajații firmei de pază a localului respectiv i-au scos pe cei trei scandalagii afară, însă aceștia au reușit să revină în club. Ei s-au legat de alte două persoane, angajate ale unei alte firme de pază din oraș, care se aflau în localul respectiv în timpul liber.

  Angajații firmei de pază din club au intervenit din nou, însă scandalul s-a acutizat. Oșenii scandalagii au folosit bâte din metal și un pistor airsoft. Doi dintre ei au sărit chiar la șeful firmei de pază din local, care este un bărbat cu o statură impresionantă, și, în încăierarea care a urmat, i-a fost rupt acestuia tricoul.

  Martori din local afirmă că cel care deținea pistorul airsoft ar fi și tras cu el.

  Șeful firmei de pază au solicitat intervenția Poliției sunând la 112, dar la fața locului nu a ajuns niciun echipaj. După o jumătate de oră, șeful firmei de pază a sunat din nou la 112, iar la fața loculuia ajuns, în cele din urmă, un echipaj de poliție format din doi polițiști.

  Între timp, cei trei scandalagii din Oaș au reușit să fugă înspre zona centrală a orașului. Doi dintre ei au fost priși, fiind găsite asupra lor bâte de metal. Al treilea s-a baricadat după barul unui local din centrul Sătmarului.

  Angajații firmei de pază l-au scos pe acesta din incinta localului, însă în învălmășeala creată afară acesta a fost lovit destul de tare de către cineva, iar în prezent se află internat în stare gravă la Spitalul din Baia Mare.

  Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru a afla circumstanțele în care s-a produs nefericitul eveniment.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img