More


  FOTO. CRIMĂ brutală la Casabalnca. Femeie ucisă cu sălbăticie. Criminalul, arestat

  - Advertisement -

  O femeie în vârstă de 43 de ani din Satu Mare a fost ucisă cu bestialitate, în această noapte, în timp ce se afla la muncă. Femeia lucra ca și barmană la Casablanca, și în această noapte a fost ucisă de un individ care, după crimă, a jefuit barul.

  Potrivit unor surse din anturajul anchetei desfășurată de procurori, citate de PresaSM, nefericitul eveniment ar fi avut loc azi noapte, în jurul orei 3.00. După ce a petrecut mai multe ori în Casablanca alături de niște prieteni, suispectul principal al crimei, Ș.R. de 38 de ani, din Lazuri, ar fi revenit după câteva ore, cu un taxi, la local.

  Acesta a intrat in Casablanca, a defigurat-o pur si simplu pe barmană, pe care a lovit-o cu un obiect dur, contondent. Barmana a căzut pe podea, iar bărbatul a început să caute bani prin casa de marcat.

  Totul a durat cel mult 10 minute, potrivit PresaSM. După care bărbatul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a ieșit din local și a părăsit zona la bordul aceluiași taximetru.

  Femeia, deși se afla în stare de semoconștiență, a apucat s-și sune o colegă. Însă când aceasta a ajuns la fața locului, barmana de la Casablanca decedase deja.

  Au fost anunțate autoritățile, au fost urmărite camerele de supraveghere din incinta localului, a fost identificat autorul crimei și a fost dat în consemn la frontieră.

  Acesta a fost prins după câteva ore la Vama Urziceni în timp ce se pregătea să părăsească țara. În prezent este audiat de procurii sătmăreni care anchetează cazul. Deocamdată nu se știe ce sumă a luat.

  Barmana ucisă este Nicoleta D, are 43 de ani și locuia, împreună cu fiica ei de 20 de ani, într-un apartament din Micro 14.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare