More


  Dacia Duster de la Satu Mare Shopping Plaza, câștigată de Barta Elisabeta

  - Advertisement -

  Câștigătorul marelui premiu al tombolei organizate ieri seară la Satu Mare Shopping Plaza, o Dacia Duster, este Barta Elisabeta Erika, din Tămăşeni. Aceasta a fost desemnată prin tragere la sorți.

  Pentru a participa la Tombola nr. 3 Dacia Duster, sătmărenii trebuiau să facă cumpărături în valoare de cel puțin 100 de lei pe un singur bon fiscal, să completeze un talon de tombolă și să-l depună în urna din incinta Satu Mare Shopping Plaza. Festivitatea de tragere la sorți a avut loc ieri seară, la ora 19.00, la etajul patru al clădirii. În cadrul evenimentului, de la ora 18.00, a avut loc și un program artistic care a fost unul diversificat, pe placul tuturor. Au evoluat Passion Moms, Piticii Pasionați, Passion Kids, Passion 4 Salsa adulți, Zumba cu Brighi.

  De la ora 18.30, prichindeii au avut posibilitatea să cânte și să danseze alături de Ella Bella. Pentru marele premiu, Dacia Duster, a fost ales cel mai mic copil din sală, care a fost legat la ochi. Mânuța acestuia a decis. Marele premiu al Tombolei Satu Mare Shopping Plaza va merge la Barta Elisabeta Erika, din Satu Mare. De asemenea, au fost acordate și 10 premii în valoare de 300 lei fiecare pentru a face cumpărături pentru cei dragi. Managerul Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud, i-a felicitat pe toți câștigătorii, în special pe sătmăreanul care a mers acasă cu marele premiu, Dacia Duster. Aceasta a fost a treia tombolă Dacia Duster de la Satu Mare Shopping Plaza. Primul autoturism a fost câștigat de Aurelia Cuceu, din Satu Mare, în urma extragerii care a avut loc în data de 30 decembrie 2016, iar cel de al doilea de Anca Farcaș, în urma extragerii care a avut loc în data de 30 august 2017.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img