More


  Drogangii, prinși de jandarmi în zona Gării. Acum au dosar penal

  - Advertisement -

  Duminică, 25.03.2018, în jurul orelor 20.00, o patrulă de jandarmerie aflată în serviciu pe strada Griviţei din municipiul Satu Mare a observat într-o parcare din apropierea gării, un autoturism în care se aflau două persoane de sex bărbătesc.

  Patrula a trecut la legitimarea celor doi tineri, moment în care au observat că aceştia aveau un comportament suspect. Ulterior jandarmii au trecut la efectuarea controlului corporal, ocazie cu care au descoperit asupra unuia dintre ei o ţigaretă confecţionată dintr-o substanţă verde gălbuie, motiv pentru care s-a efectuat un control al autoturismului, în interiorul acestuia găsindu-se două plicuri cu o substanţă vegetală uscată de culoare verde gălbuie.

  Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii Deţinere de droguri de risc pentru consum, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate pe numele tinerilor. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img