More


  FOTO. Crima de la Casablanca: Principalul suspect, arestat. Acuzat de omor calificat

  - Advertisement -

  Principalul suspect al Crimei de la Casablanca de ieri noapte a fost arestat pentru omor calificat și va sta după gratii următoarele 30 de zile. Judecătorii sătmăreni au dispus arestarea acestuia.

  ”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe Tribunalul Satu Mare şi în consecinţă și dispune arestarea preventivă a inculpatului ROMAN ŞTEFAN – pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, prev. şi ped. de art.188 al. 1 rap. la art. 189 al. 1 lit. b şi e C.pen. cu aplicarea art. 41 C.pen., pe o durată de 30 zile, de la 05 martie 2018 până la 03 aprilie 2018, inclusiv. În baza art.272 C.pr.pen.dispune virarea din contul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Satu Mare a sumei de 130 lei, reprezentând apărător din oficiu”, se arată în decizia instanţei luată aseară.

  Reamintim că în noaptea de duminică spre luni o femeie în vârstă de 43 de ani, barmană la Casablanca, a fost ucisă cu bestialitate de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Lazuri.

  Detalii privind crima și modul în care s-a produs crima puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2018/03/videofoto-acuzat-de-crima-suspectul-principal-al-crimei-de-la-casablanca/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img