More


  FOTO. Din ruină, tranformat în bloc decent. Lucrările de reabilitare a blocului de pe Ostrovului, aproape gata. Aproape 40 de locuințe

  =

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, au verificat vineri, 9 martie, lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului.

  ” Lucrările la blocul de locuințe sociale de pe str. Ostrovului sunt în grafic și le vom finaliza la timp. Condițiile sunt foarte bune, astfel că, vom fi foarte exigenți la acordarea acestor locuințe. Ne preocupă și siguranța locuitorilor din cartierul Soarelui, motiv pentru care Poliția Locală a făcut mai multe acțiuni pe str. Ostrovului, iar prezența polițiștilor locali în zonă s-a intensificat. Zona respectivă trebuie să capete o altă față!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

  Având în vedere că lucrările avansează conform graficului stabilit, reabilitarea se va finaliza în vara acestui an. În prezent se mai lucrează la finisajele interioare și la introducerea utilităților publice: electricitate, apă, și gaz, fiecare apartament având centrală de încălzire proprie.

  Blocul de locuințe sociale cuprinde 39 de aparatemente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin programul de construire a locuinţelor sociale. Valoarea lucrărilor este de 3, 4 milioane de lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img