More


  FOTOGALERIE. Cea mai impresionantă clădire din Țara Oașului, finalizată de Centenar. 80% e gata

  =

  Cea mai impresionantă clădire din Țara Oașului va fi finalizată până de Centenarul Marii Uniri, adică până pe data de 1 Decembrie 2018. Este vorba despre Centrul Multicultural Negrești-Oaș.

  ”Continuăm pe toate planurile lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș, pe care îmi doresc să-l inaugurăm în acest an cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

  Am avut o ședință pe șantier în cadrul căreia am verificat stadiul lucrărilor și pot să vă spun că sunt în grafic, conform contractului. Din punct de vedere architectural, lucrările sunt realizate în procent de 80% și, la fel, în interior. Acum se lucrează la finisajele interioare, la partea electrică și sanitară.

  Urmează apoi compartimentările și dotările. În privința dotărilor, proiectul a fost aprobat în Consiliul Local, iar acum se lucrează la partea birocratică.

  Sper să ne încadrăm cu toate în termenele propuse ca să ne putem bucura împreună de Centenar de o realizare frumoasă!”, a afirmat primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img