More


  FOTOGALERIE. Oșenii își pierd copiii prin străinătate. Doi tineri oșeni, morți la Londra și Paris

  =

  Dramă în Țara Oașului. Copiii oșenilor mor de tineri în Occident unde s-au dus la muncă pentru a-și face un viitor mai bun. Doi dintre tinerii Țării Oașului, ambii în vârstă de 23 de ani, au murit săptămâna acceasta în străinătate. Unul dintre ei strivit de un perete la Londra, iar cel de-al doilea ucis la Paris.

  Vasile Mogdan, strivit de un perete

  Prima tragedie s-a produs miercurea trecută în capitala Marii Britanii, când un copil de numai 23 de ani și-a pierdut viața strivit de un perete.

  Potrivit unor surse apropiate de GNV, este vorba despre tânărul oșan Vasile Mogdan, originar din Negrești Oaș, dar care se afla de mai mult timp la muncă la Londra unde lucra în construcții.

  Tragedia s-a produs miercuri, 28 februarie, pe șantierul unde Vasile Mogdan lucra. La un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, un perete s-a probușit iar tânărul oșan a fost prins sub acesta. Șocul a fost fatal, astfel că tânărul din Țara Oașului a murit pe loc. Între timp, poliția engleză a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedie.

  În țară, însă, durerea este foarte mare. ”Rămas bun suflet drag, de acum vei trai în amintirile si inimile noastre. Ne vei lipsi enorm de mult. Tu ,om minunat cu zâmbetul de aur, odihneste-te în pace! Nu te v-om uita niciodată! Vei fi veșnicul nostru înger!”

  Ionel Viorel, ucis la Paris

  A doua zi, adică joi, a doua tragedie pentru Țara Oașului. Un tânăr din Negrești Oaș a fost pur și simplu ucis în Franța după ce un sofer l-a lovit intenționat cu mașina. A fost rănit grav dar a decedat la spital.

  Tânărul Ionel Viorel, originar din Negrești-Oaș, se afla de mai mult timp în Franța și locuia în localitatea Bondy, din departamentul Seine-Saint-Denis, aflat în apropierea Parisului.

  În momentul producerii tragediei, tânărul oșan se afla într-o mașină alături de un prieten al său. În spatele lor se afla un alt autoturism, iar cei doi șoferi s-au tachinat unul pe celălalt în trafic. La un moment dat, Ionel Viorel a oprit mașina și s-a dus să-i ceară socoteală celuilalt șofer, însă acesta nu a stat pe gânduri. L-a lovit pe tânărul oșan cu mașina după care a dispărut.

  Ionel Viorel a fost grav rănit, fiind transportat la spital unde a decedat în scurt timp.  Polițiștii francezi au demarat o anchetă și acum îl caută pe făptaș.

  Tânărul de numai 23 de ani ucis la Paris avea foarte multi prieteni și era foarte iubit. Cu atât mai mult cu cât, în trecut, Ionel Viorel a făcut parte din Asociația Țara Oașului unde se ocupa cu sonorizarea evenimentelor.

  Pe pagina sa de Facebook curg mesajele de condoleanțe din partea prietenilor și cunoscuților, completate cu cele de îmbărbătare pentru familia lui greu încercată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img